West Best Talkshow

Live Talkshows over jouw buurt in het Clifford Theater

De WEST BEST TALKSHOW is terug!

Een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de west side aan tafel, onder leiding van Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw). Dit droomduo vraagt met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijdt actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighouden.

Bij de West Best Talkshow leer je je buurt pas echt kennen

Iedere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten waarvan je je altijd al afvroeg: ‘Wie is dat toch?’ ’Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurt-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier en gezelliger. Twee van de talkshows zijn wervelende JUNIOR edities voor kinderen vanaf 10  jaar, vol interactie – met workshop vooraf, vragen tussendoor en spetterend feestje na afloop.

Ben jij er zaterdag 30 oktober bij?

De eerste show van deze serie vindt plaats op zaterdag 30 oktober (aanvang: 20:00 uur) in het Clifford Theater – Cliffordstraat 38.

Kaartjes zijn gratis! Reserveer je plek. Sleep je buurman of buurvrouw mee of kom gerust alleen, de zaal zit vol met bekende gezichten. Je mag deze oer-Amsterdamse buurtshow met augurken van Kesbeke op tafel, niet missen.

Let op: Het is vanaf 25 september verplicht om een coronatoegangsbewijs te laten zien in de horeca (behalve afhaalrestaurants), bij evenementen (zoals festivals, optredens, feesten en publiek bij professionele sportwedstrijden) en bij vertoning van kunst en cultuur (zoals in bioscopen en theaters). Bekijk de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over het gebruiken van toegangstesten en het verkrijgen van een geldig coronatoegangsbewijs.

Alle data op een rijtje

#1 zaterdag 30 oktober 2021

#2 zondag 28 november 2021 ~ JUNIOR

#3 zondag 30 januari 2022 ~ JUNIOR

#4 zaterdag 26 maart 2022

#5 zaterdag 30 april 2022

#6 zaterdag 28 mei 2022.

De West Best Talkshow is een coproductie van Cliff & Co en De Theaterhuiskamer

logo Clifford Studio