West Best Talkshow

west best talkshow

Live Talkshows over jouw buurt in het Clifford Theater

De WEST BEST TALKSHOW is terug!

Een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de west side aan tafel, onder leiding van Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw). Dit droomduo vraagt met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijdt actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighouden.

Bij de West Best Talkshow leer je je buurt pas echt kennen

Iedere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten waarvan je je altijd al afvroeg: ‘Wie is dat toch?’ ’Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurt-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier en gezelliger. Twee van de talkshows zijn wervelende JUNIOR edities voor kinderen vanaf 10  jaar, vol interactie – met workshop vooraf, vragen tussendoor en spetterend feestje na afloop.

Talkshow speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar

Zondag 28 november 2021 & zondag 30 januari 2022

15:00 uur (inloop 14:30)

Het Clifford Theater – Cliffordstraat 38 – Amsterdam-West

Een gezellige, live talkshow vóór en dóór kinderen uit Amsterdam-West. Met gekke gasten, mini-workshop en publieks-challenge. Presentatie: Reineke Jonker & tafeldame Snorella mét hulp van sidekick Yuziana Mangold (9 jaar). Zien we je dan?

Let op: Check de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over coronatoegangsbewijzen en -eisen.

Volgende West Best Talkshows

  • zondag 30 januari 2022 ~ JUNIOR
  • zaterdag 26 maart 2022
  • zaterdag 30 april 2022
  • zaterdag 28 mei 2022.

De West Best Talkshow is een coproductie van Cliff & Co en De Theaterhuiskamer

logo Clifford Studio