West Best Talkshow

west best talkshow

Live talkshows over jouw buurt in het Clifford Theater

De WEST BEST TALKSHOW is terug!

Een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de west side aan tafel, onder leiding van Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw). Dit droomduo vraagt met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijdt actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighouden.

Bij de West Best Talkshow leer je je buurt pas echt kennen

edere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten waarvan je je altijd al afvroeg: ‘Wie is dat toch?’ ’Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurt-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier en gezelliger.

Ben jij er zaterdag 18 maart bij?

De laatste West Best Talkshow voor de zomer vindt dan namelijk plaats! Op zaterdag 18 maart is iedereen welkom om 20:00 voor de talkshow in het Clifford Theater – Cliffordstraat 38. Het thema van deze show is Buren, onderwerpen die tijdens de show direct en indirect de revue passeren. Kaartjes zijn €3,59 incl boekingskosten, mensen met een stadspas kunnen gratis naar binnen.

Reserveer snel je plek via onderstaande knop. Sleep je buurman of buurvrouw mee of kom gerust alleen, de zaal zit sowieso vol met bekende gezichten. Let wel op: VOL = VOL! En je wil deze gezellige buurtshow met augurken van Kesbeke op tafel, natuurlijk niet missen.

De West Best Talkshow is een coproductie van Cliff & Co en De Theaterhuiskamer

logo Clifford Studio