Laura’s Angels/Echt Slecht

Een avond pure improvisatie door de cursusgroepen van TVA IMPRO, volledig gebaseerd op suggesties uit het publiek.  Iedere groep zal zijn eigen improvisatie format ten tonele brengen.

Laura’s Angels

Op 6 april 2019 gaan 14 hele leuke mensen, de “late rode groep van Laura Doorneweerd” a.k.a. ” Laura’s Angels”, de sterren van de hemel spelen! Ze hebben alleen nog geen idee wat, want dat moeten jullie ze vertellen. Samen spelen ze ontroerende, grappige en belachelijke scènes, geheel op basis suggesties uit het publiek. Wees erbij, want dit is de enige kans om deze voorstelling te zien, hij zal nooit herhaald worden!

ECHT SLECHT

TOPMODULE – ECHT SLECHT was een groot succes in het ZAANTHEATER. Op diverse locatie’s hebben ze monologen en dialogen geïmproviseerd vanuit hun eigen gecreëerde Slechterik.

Dit tweede blok onderzoeken zij met docent TOM DELLO, de klassieke slechteriken vanuit Shakespeare. Op zoek naar de kern van slechtheid is de topmodule voor je afgedaald. Afgedaald in de krochten van de ziel. In de rottende kelders van slechtheid die we allemaal in ons dragen maar waarvan we de deur angstvallig dicht proberen te houden. Wat we daar gevonden hebben? Je gaat het zien!

Wat als Richard III, The Joker, Lady Macbeth, Hannibal Lecter en Medea een podium delen. Kom kijken, als je durft.

TVA IMPRO is één van de grootste improvisatieverenigingen van Nederland en biedt improvisatiecursussen binnen meer dan 10 groepen op verschillende niveaus. Dat kunnen beginnende tot zéér ervaren spelers zijn.

Speeldata

za 6 april 2019
19.30-22.30

Locatie

Cliffordstudio
Cliffordstraat 38
1051 GV Amsterdam

Entree

€7,50