Gratis zomerworkshops voor jongeren uit Amsterdam-West

 

Heb jij altijd al op een podium willen staan, maar nooit de eerste stap durven zetten? Wil jij ontdekken waar je talenten liggen en ben je nieuwsgierig naar theater, dans, rap of mime? Ben jij tussen de 14 en 23 jaar en niet bang om nieuwe dingen uit te proberen? Meld je dan aan voor één van de zomerworkshops in de Cliffordstudio!

Theatermaker Anne Stoop organiseert in samenwerking met Cliff & Co de laatste drie donderdagen van de zomervakantie verschillende workshops voor jongeren in de leeftijd 14-23 jaar. In de ochtend krijg je een theaterworkshop en ’s middag komt er een gastdocent lesgeven in dans, spoken word/rap of mime. Je leert in de workshops verschillende skills aan die je nodig hebt als performer, en maakt eigen materiaal rondom het thema REVOLUTIE!

Deelname is gratis als je in Amsterdam-West woont (als je niet in West woont maar wel interesse hebt, neem dan ook even contact op). Je hoeft geen ervaring te hebben, maar nieuwsgierig zijn is wel een vereiste!

Aanmelden kan bij info@cliffordstudio.nl, via instagram, Facebook of stuur een appje naar Anne Stoop (0617376914). Er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar per workshopdag, dus meld je snel aan.

DATA:
Donderdag 30 juli 10.00 – 18.00 | THEATER & MIME
Donderdag 6 augustus 10.00 – 18.00 | THEATER & RAP
Donderdag 13 augustus 10.00 – 19.00* | THEATER & DANS
*inclusief borrel na afloop

Je mag je voor één van de drie dagen aanmelden, maar ook voor alledrie! Er worden gezonde snacks en lunch verzorgd.

Kindertoneel Westerpark verzorgd in het kader van Midzomermokum ook workshops voor kinderen in de Cliffordstudio. Het aanbod vind je hier.

Midzomermokum wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam.