Locatie: Cliffordstudio
Adres: Cliffordstraat 38, 1051 GV Amsterdam
Oppervlakte: 39,60 m2
Vanaf: per direct
Kosten: € 832,50 (incl. servicekosten, excl. 21% BTW) per maand

 

 

Per direct is er een ruime studio/kantoorruimte (39 m2) beschikbaar in de Cliffordstudio voor permanente verhuur. De werkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een hoog plafond met veel lichtinval van buiten, dubbele beglazing en een eigen waterpunt. Kasten en bureaus mogen kosteloos gebruikt worden. Je deelt een keukentje met de kantoormedewerkers van de Cliffordstudio. De studio is met name geschikt als productiekantoor voor gezelschappen uit de podiumkunsten of maatschappelijke initiatieven en bevindt zich op een steenworp afstand van Cultuurpark Westergasfabriek en het Westerpark.

Wij verhuren studio’s voor een zeer brede groep van gebruikers uit met name de culturele sector. Ook heeft de Cliffordstudio een klein theater (Het Clifford Theater) waar voorstellingen worden gegeven. Het is onze missie om cultuur de ruimte te geven.

Interesse in deze kantoorruimte? Stuur dan een mailtje naar info@cliffordstudio.nl met informatie over wie je bent, wat je doet en hoe je de ruimte zou willen gebruiken. Je wordt dan z.s.m. uitgenodigd om de ruimte te komen bezichtigen.

Kale huur          €   732,50
Servicekosten   €   100,00
BTW 21%         €   174,83
——————————————–
Totaal               € 1007,325