Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de Cliffordstudio en de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Wij versturen maximaal 12 nieuwsbrieven per jaar, op onregelmatige basis. Het is dus altijd een verrassing wanneer deze weer bij u in de mailbox verschijnt!

West Best Talkshow

Een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de west side aan tafel.

Lees meer

Cliffordstudio heropent deuren vanaf 1 juni!

Het Coronavirus (COVID-19) zorgt ervoor dat er steeds meer ingrijpende maatregelen worden getroffen in Nederland. De ontwikkelingen gaan razendsnel, wij houden ons aan de richtlijnen die door het RIVM gegeven worden en volgen de adviezen vanuit het kabinet. De Cliffordstudio is momenteel nog geopend voor huurders.

Lees meer

West Best Talkshow 18 oktober Cliffordstudio

Kom op Vrijdag 18 oktober naar een gloednieuwe editie van de West Best Talkshow in de Cliffordstudio! Reineke Jonker en tafeldame Snorella WC praten tijdens deze gezellige, live talkshow met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit ‘the westside’. Met o.a....

Lees meer

Buurten bij Westergas 8 september 12:00 – 19:00

Kom om 16.00uur naar de West Best Talkshow in het Westergastheater! Na het succes van vorig jaar organiseert Theaterhuiskamer op 8 september een gloednieuwe editie van de West Best Talkshow in het Westergastheater. Reineke Jonker praat tijdens deze talkshow voor en...

Lees meer

Michiel Blauw en Topmodule

1 juni 2019: Deze high energy tv-show heeft zowel in Amerika en Engeland lang gedraaid, dus genoeg materiaal voor nieuwe, uitdagende games en spelvormen!

Lees meer

Laura’s Angels/Echt Slecht

Op 6 april 2019 gaan 14 hele leuke mensen, de “late rode groep van Laura Doorneweerd” a.k.a. ” Laura’s Angels”, de sterren van de hemel spelen!

Lees meer