West Best Talkshow

West Best Talkshow #8

LIVE TALKSHOWS OVER JOUW BUURT IN HET CLIFFORD THEATER

 

 

We zijn het jaar goed begonnen!

Wat hebben we een fijne eerste show van 2024 achter de rug!  Het was een leuke, bruisende en lekker drukke avond met veel nieuwe, maar ook veel vertrouwde gezichten. We hebben veel zin om om verder te gaan met de serie shows. Het eerstvolgende thema is “Vrij”. Kom je zaterdag 16 maart naar de eerste West Best Talkshow van 2024? Een gezellige, live talkshow vóór en door Amsterdam-West met bijzonder gewone en gewoon bijzondere gasten uit de west side aan tafel, onder leiding van Reineke Jonker (presentatrice, regisseur en artistiek leider van De Theaterhuiskamer) en Snorella (tafeldame, presentator, dragtivist en toiletjuffrouw). Dit droomduo vraagt met humor en diepgang sleutelfiguren uit de wijk het hemd van het lijf en snijdt actuele onderwerpen aan, die de buurt bezighouden.

 

BIJ DE WEST BEST TALKSHOW LEER JE JE BUURT PAS ECHT KENNEN

Iedere show heeft een eigen thema met bijbehorende gasten waarvan je je altijd al afvroeg: ‘Wie is dat toch?’ ’Uiteraard wordt het publiek uitgenodigd om mee te denken over buurt-gerelateerde vraagstukken. Zo zorgen we voor verbinding tussen oude en nieuwe bewoners en ondernemers en maken we West nóg een beetje mooier en gezelliger.

 

BEN JIJ ER ZATERDAG 16 MAART BIJ?

Dit is de tweede West best Talkshow van dit jaar en het is het zeker waard om langs te komen! De show is op zaterdag 16 maart en iedereen is welkom vanaf 20:00 tot 22.00 uur in het Clifford Theater – Cliffordstraat 38. Deze editie draagt het thema ‘Vrij’ en bespreekt onderwerpen die tijdens de show direct en indirect de revue passeren. Kaartjes zijn €3,59 incl boekingskosten, mensen met een stadspas kunnen gratis naar binnen, dan graag even reserveren via westbesttalkshow@gmail.com.

Reserveer snel je plek via onderstaande knop. Sleep je buurman of buurvrouw mee of kom gerust alleen, de zaal zit sowieso vol met bekende gezichten. Let wel op: VOL = VOL! En je wil deze gezellige buurtshow met augurken van Kesbeke op tafel, natuurlijk niet missen.

Flyer West Best Talkshow #2
Flyer West Best Talkshow #10

De West Best Talkshow is een coproductie van Cliff & Co en De Theaterhuiskamer

logo Clifford Studio